Voor een onvergetelijke vakantie...
 • De villa

  De villa is gelegen aan de rand van Phalaborwa, een middelgrote stad aan de westzijde van het Kruger National Park. Het Kruger ligt op maar 1 km van onze villa vandaan. Phalaborwa is de schoonste stad van Zuid-Afrika en beschikt over een vliegveld, het Kruger Park Gateway Airport met de bekende autoverhuur bedrijven.

  Dagelijks gaan er drie vluchten van en naar Johannesburg. Vanaf het vliegveld bent u in vijf autominuten bij de villa.
 Alle faciliteiten die de moderne wereldreiziger zoekt, zijn in Phalaborwa voorhanden. De stad kent het hele jaar door een zeer aangenaam klimaat. Niet voor niets betekent Phalaborwa “Stad van de Twee Zomers”.

  Impressie van Phalaborwa

   

  Protea villa 
is erg ruim en geschikt voor 8 personen. De villa in is heel comfortabel in Afrikaanse stijl gemeubileerd, waarbij we aan al uw behoeften en benodigdheden gedacht hebben. De keuken is erg compleet uitgerust zodat u “thuis” een heerlijke maaltijd kunt bereiden. U kunt er ook voor kiezen om in het nabij gelegen restaurant te gaan genieten, zij serveren de heerlijkste gerechten. 
In het huis zijn drie badkamers waarvan er twee beschikken over een ligbad, inloopdouche,wastafel en toilet. De derde badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. Er zijn twee grote slaapkamers met elk twee slaapplaatsen die voorzien zijn van een klamboe. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en terras met buitendouche. Op de vide zijn vier slaapplaatsen eveneens met klamboe.

  De uitrusting is zeer compleet te noemen:

  1. Satelliet tv
  2. DVD
  3. WiFi
  4. Kluisjes
  5. Wekkerradio’s en haardrogers
  6. Koel- en vrieskast
  7. Oven en magnetron
  8. Vaatwasmachine
  9. Wasmachine
  10. Airco in alle vertrekken

  Tijdens uw verblijf kan de villa dagelijks, of wanneer u wenst, onderhouden worden als ware het een hotelkamer, dit is bij de huurprijs inbegrepen. Linnen- en beddengoed, toiletartikelen en handdoeken voor het zwembad zijn aanwezig. 
Het grootste genot van de villa zult u echter buiten ervaren op de ruim rietoverkapte veranda waar ventilatoren voor de nodige verkoeling zorgen.
Vanuit deze veranda, dat een eet- en een zitgedeelte kent, heeft u vrij uitzicht op een prachtige waterpartij en de talloze vogelbewegingen die daar plaatsvinden.
 Wij zitten hier vaak met camera, verrekijker en een heerlijk glaasje witte wijn te genieten tot in de kleine uurtjes……

  Een Zuidafrikaanse villa is nimmer compleet zonder een “braai” en comfortabele ligbedden. Uiteraard treft u deze aan.
 Voor het geval het u allemaal te veel en te warm wordt kunnen de twee buitendouches die elke villa heeft voor verkoeling zorgen.
 Op het terrein zijn twee zwembaden voor gezamenlijk gebruik.De foto’s geven een duidelijk beeld van wat de villa te bieden heeft.

  Heeft u nog vragen, of zijn er onduidelijkheden? Ik beantwoord ze graag. Ook als u vragen heeft over Zuid Afrika en informatie nodig heeft tijdens uw reisvoorbereidingen.

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika