Voor een onvergetelijke vakantie...
 • De omgeving

  Onderstaand treft u wat tips aan met betrekking tot activiteiten die u in de regio kunt ondernemen. Zuid-Afrika is een makkelijk te bereizen land. Met de huurauto erop uit trekken is een makkelijke en aanlokkelijke optie. Daarnaast biedt de omgeving van Phalaborwa tal van mogelijkheden voor een zeer afwisselende en avontuurlijke vakantie!

  Kruger National Park
 

  Op vijf minuten rijden van de villa ligt de westelijke Phalaborwa ingang van het Kruger National Park. De nabijheid van dit prachtige park is uniek en biedt u de gelegenheid om zelf meerdere korte of lange uitstapjes met de auto te maken over de doorgaans goed begaanbare wegen. Een gids is niet nodig; het park is namelijk zeer goed toegankelijk.

  Het is een onvergetelijke ervaring als je voor de eerste keer van zeer nabij geconfronteerd wordt met de massieve Afrikaanse olifanten en statige giraffes met hun elegante nekken.
Impala’s en zebra’s, u kunt er niet omheen net zoals waterbuffels, kudu’s, nijlpaarden en krokodillen. Het spotten van leeuwen, luipaarden en cheeta’s is werk voor meer gevorderden. Een van de drie loopt u echter altijd wel tegen het lijf, figuurlijk gesproken dan.

  Blyde River Canyon


  Een werkelijk fantastisch natuurspektakel. Op ca. anderhalf uur rijden van de villa vindt u deze canyon, in de loop der eeuwen uitgesleten door de Blyde River. Prachtige rotsformaties (Three Rondavels), watervallen en de onvergetelijke Bourke Luck’s Potholes zijn er te bewonderen. Onderweg kunt u souvenirs aanschaffen bij een van de vele stalletjes waar plaatselijke kooplieden hun spullen verkopen.

  Magoebas Kloof


  Deze kloof bevindt zich bij het stadje Tzaneen, op ongeveer een uur rijden van de villa. Bezoek voorak de Debegeni waterval, de vervallen Sapekoe theeplantages en de Baobab boom. Geniet vooral van de uitzonderlijk mooie route.

  Meer informatie over Magoebas Kloof

  Moholoholo


  Een opvangcentrum voor gehavend wild, met name roofvogels. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het prachtig om hier te vertoeven.

  Cheeta Breeding Project 
Hoedspruit

  De plaats in Zuid-Afrika waar cheeta’s worden voorbereid op een eventuele terugkeer naar de natuur.

  En verder?

  Golfliefhebber?
  Deze baan ligt naast de deur!!

  Vlucht boeken en andere nuttige informatie?

  KLM heeft dagvluchten, South African nachtvluchten en de binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Phalaborwa.


  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika