Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Zuid Afrika Krugerpark

  In Zuid Afrika het Krugerpark bekijken? De prachtige Protea Villa ligt op vijf minuten rij-afstand van het Kruger National Park in Zuid Afrika en is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor uw safari in Afrika! Maar ook zijn er vele andere activiteiten te beleven in de omgeving van Protea Villa in Phalaborwa. Uw rondreis in Zuid Afrika is helemaal compleet met een paar overnachtingen in onze luxe villa met zwembad, groot terras, ligbedden, enzovoorts. Oftewel: de villa is van alle gemakken voorzien en u zult er helemaal bij kunnen komen van het rondreizen in Zuid Afrika!

  Zuid Afrika Krugerpark

  Zoals vermeld, is de villa gelegen in het stadje Phalaborwa. Deze stad heeft een vliegveld, met vluchten van en naar Johannesburg. Phalaborwa heeft het gehele jaar door een heerlijk klimaat en wordt dan ook de “stad van de twee zomers” genoemd. De villa zelf beschikt over vele faciliteiten, die uw verblijf in Zuid Afrika zo aangenaam mogelijk zullen maken. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt ontspannen tijdens uw vakantie in Zuid Afrika!

  Zuid Afrika Krugerpark? Verblijf in Protea Villa; het luxueuze vakantiehuis dat aan al uw verwachtingen zal voldoen. Op onze website kunt u meer te weten komen over:

  Heeft u een vraag of op- en aanmerking? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika