Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Vakantiehuis Zuid Afrika

  Een vakantiehuis in Zuid Afrika kunt u huren bij VakantiehuisZuidAfrika.nl. De villa die u van ons kunt huren, is werkelijk van alle gemakken voorzien. Van koelkast en vriezer, tot en met oven, magnetron, DVD-speler, internet, haardrogers en ga zo maar door. Het vakantiehuis is geschikt voor 8 personen, maar kan eenvoudig uitgebreid worden tot een onderkomen voor 10 personen. En met onze uitstekende schoonmaakservice, ons enorme rieten terras en onze heerlijke ligbedden zult u in onze vakantiewoning in Zuid Afrika helemaal tot rust komen!

  Vakantiehuis Zuid Afrika

  Indien u uw vakantie in Zuid Afrika doorbrengt in onze vakantiewoning, geniet u niet alleen van het comfort, maar ook van de ideale ligging van de  Protea Villa. Zo is de villa gelegen in de stad Phalaborwa, aan de westzijde van het Kruger National Park. Deze stad beschikt over een vliegveld, slechts op vijf minuten afstand van de villa. U kunt vele uitstapjes maken vanuit uw vakantiehuis, want er is van alles en nog wat te doen in de omgeving .

  Vakantiehuis Zuid Afrika? Een villa huren in Zuid Afrika doet u bij VakantiehuizenZuidAfrika.nl. Zo weet u zeker dat u tijdens uw vakantie in Zuid Afrika voldoende zult kunnen ontspannen. Op onze website kunt u meer te weten komen over:

  Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika