Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Vakantiehuis Phalaborwa

  Een vakantiehuis in Phalaborwa? Neemt u gerust eens een kijkje op VakantiehuizenZuidAfikra.nl en u zult zien dat de villa die u bij ons kunt huren aan al uw wensen zal voldoen. Deze prachtige, ruim opgezette en zeer luxueuze villa in Phalaborwa is gelegen nabij een meer. U heeft dan ook een geweldig uitzicht vanuit de villa. En dat is niet het enige. Bent u op vakantie in Phalaborwa of op rondreis door Zuid Afrika en gaat u naar het Kruger National Park? Onze villa ligt op vijf minuten rij-afstand van het park! 

  Vakantiehuis Phalaborwa

  U kunt onze villa huren in Phalaborwa, maar bekijkt u dan eerst even de beschikbaarheid van de villa. Het comfortabele vakantiehuis in Phalaborwa beschikt over een zwembad, een terras en nog veel meer . Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen heeft en dat u het zo goed mogelijk naar uw zin zult hebben. Samen met uw familie of vrienden. Protea Villa is het ideale vakantiehuis in Zuid Afrika om even helemaal te ontspannen tijdens uw Zuid Afrika vakantie of rondreis door Zuid Afrika!

  Vakantiehuis Phalaborwa? De villa is mooi, ruim en handig gelegen. Bekijkt u gerust eens de volgende pagina’s om meer te weten te komen over het vakantie huis huren of om foto’s te bekijken:

  Wilt u graag dit prachtige vakantiehuis in Phalaborwa huren? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika