Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Vakantiehuis Krugerpark

  Een vakantiehuis bij het Krugerpark? Onze prachtige Protea Villa in het stadje Phalaborwa, ligt op vijf minuten rij-afstand van het National Kruger Park in Zuid Afrika. Hebt u genoten van uw safari in Afrika of uw vakantie in Zuid Afrika en wilt u even helemaal bijkomen in alle luxe? Dan bent u bij VakantiehuizenZuidAfrika.nl aan het juiste adres. Protea Villa is een vakantiehuis in Zuid Afrika waar u van een mooi uitzicht kunt genieten. Ook kunt u zwemmen in het ruime zwembad, bijkomen op de heerlijk ligbedden of dineren op het grote terras met ventilatoren.

  Vakantiehuis Krugerpark

  Ons vakantiehuis vlakbij het Krugerpark is mooi ingericht en bezorgt u een ontspannend gevoel. De villa is geschikt voor 8 personen, maar u kunt het vakantiehuis ook betrekken met 10 personen. Leest u op onze website eens wat meer over de inrichting en voorzieningen van deze prachtige villa . Ook kunt u op onze website enkele foto’s bekijken van de villa, maar ook van het wild in het Kruger National Park in Zuid Afrika en tot slot van de omgeving van de Protea Villa in Phalaborwa.

  Ons vakantiehuis bij het Krugerpark is een goede uitvalsbasis voor het maken van vele verschillende uitstapjes. Leest u op onze website eens meer over:

  • Wat er allemaal te doen is in de omgeving van de villa in Phalaborwa
  • Op welke data de villa beschikbaar is voor uw verblijf

  Wilt u meer weten of heeft u opmerkingen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika