Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Vakantie Zuid Afrika

  Een vakantie in Zuid Afrika is een uitstekende keuze. Zuid Afrika heeft zo ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur, activiteiten en ontspanning. Het land heeft erg veel te bieden en zowel jong als oud zullen er op en top kunnen genieten. Maak uw rondreis in Zuid Afrika of uw luxe vakantie in Zuid Afrika nóg completer, en verblijf in de prachtige villa van VakantiehuizenZuidAfrika.nl. U zult hier geheel kunnen ontspannen in alle ruimte, luxe en spectaculaire uitzichten!

  Vakantie Zuid Afrika

  Onze villa is geschikt voor 8 personen. Maar mocht u met 10 personen willen verblijven in de Protea Villa, kan de villa eenvoudig worden uitgebreid tot een faciliteit voor 10! De villa beschikt over meerdere badkamers. Ook kunt u gebruik maken van internet, een DVD-speler, een oven en magnetron, haardrogers, enzovoorts. Oftewel: aan alles is gedacht en het zal u aan niets ontbreken! Zou u graag tijdens uw vakantie in dit luxe vakantiehuis in Zuid Afrika willen verblijven? Check dan op onze website even de beschikbaarheid van de villa.

  Op vakantie in Zuid Afrika en meer weten over het land, de bezienswaardigheden en de villa zelf? Bekijkt u op onze website dan eens:

  • Wat er zoal te doen is in de omgeving
  • Enkele filmpjes die te maken hebben met Zuid Afrika
  • Enkele foto’s van de villa

  Een vakantiehuis huren voor uw vakantie in Zuid Afrika? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika