Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Safari Zuid Afrika

  Op safari in Zuid Afrika? Hopelijk spot u vele bijzondere en indrukwekkende dieren en geniet u met volle teugen van uw  vakantie of reis in Zuid Afrika. Vindt u het belangrijk om tijdens zo’n spectaculaire vakantie vol leuke activiteiten ook even helemaal tot rust te kunnen komen? In de Protea Villa van VakantiehuizenZuidAfrika.nl wordt u geheel in de watten gelegd en bent u van alle luxe en comfort voorzien. Van zwembad tot groot terras: ontspan en geniet van uw vakantie in Zuid Afrika in onze villa die u kunt huren!

  Safari Zuid Afrika

  Op vijf minuten rijden van de villa, ligt het Kruger National Park. Maar er is nog veel meer te doen in de nabije omgeving . Ideaal dus, om na een uitgebreide safari of andere activiteit snel weer in de villa te kunnen zijn om in bed te kruipen of een duik in het zwembad te nemen. Daarnaast wordt onze villa, indien u dat wenst, dagelijks onderhouden en wordt er voor linnen- en beddengoed, toiletartikelen en handdoeken voor bij het zwembad gezorgd. Wij denken aan alles en proberen uw verblijf in Zuid Afrika zo aangenaam mogelijk voor u te maken!

  Safari Zuid Afrika? Onze villa is gelegen in de stad Phalaborwa, dichtbij het Kruger National Park. Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over:

  Op safari in Zuid Afrika en meer weten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika