Voor een onvergetelijke vakantie...
 • Hotels Zuid Afrika

  Hotels in Zuid Afrika kunnen mooi en luxe zijn, maar Protea Villa van VakantiehuizenZuidAfrika.nl overtreft al uw verwachtingen! U geniet extra van uw vakantie in Zuid Afrika wanneer u in ons prachtige vakantiehuis verblijft. De Protea Villa is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt dit geweldige vakantiehuis in Zuid Afrika over een zwembad met heerlijke ligbedden. Maar ook een groot terras met ventilatoren is aanwezig. En wat te denken van drie badkamers, airconditioning, DVD-speler, internet en ga zo maar door? Zuid Afrika vakantie? Kijk eens rond op VakantiehuizenZuidAfrika.nl!

  Hotels Zuid Afrika

  Niet alleen is de villa ruim, schoon en mooi, ook in de omgeving is van alles en nog wat te beleven. Zo ligt het Kruger National Park op vijf minuten rij-afstand, is er een prachtig golfbaan in de omgeving, en kijkt de villa uit op een erg mooi meer. Bent u moe van alle activiteiten, indrukken en bezienswaardigheden? In de villa kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het ware vakantiegevoel!

  Hotels in Zuid Afrika zijn minder persoonlijk en minder ruim opgezet dan onze Protea Villa. Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over:

  Wilt u meer weten over Protea Villa of heeft u andere vragen over uw vakantie in Zuid Afrika? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  vakantiehuis krugerpark zuid afrika krugerpark vakantiehuis phalaborwa bezienswaardigheden zuid afrika rondreis zuid afrika safari zuid afrika vakantie zuid afrika hotels zuid afrika vakantiehuizen zuid afrika vakantiehuis zuid afrika